Актьорът Робърт де Ниро разказа за радостта“ от новото бащинство, след като

...
Актьорът Робърт де Ниро разказа за радостта“ от новото бащинство, след като
Коментари Харесай

„Когато я погледна, всичко останало изчезва: Робърт де Ниро разказа за бащинството на 80

Актьорът Робърт де Ниро разказа за „ насладата “ от новото бащинство, откакто посрещна седмото си дете предходната година .

Актьорът, притежател на " Оскар ", и приятелката му Тифани Чен се снабдиха с щерка Джия през април.

„ Тя е толкоз очарователно бебе. Толкова сладко “ , сподели 80-годишният Де Ниро в изявление.

Robert De Niro can be seen cuddling his baby daughter, who he welcomed 10 months ago with his girlfriend, 45, in a sweet photo.
— news.com.au (@newscomauHQ)
Той добави: „ Когато я погледна, всичко останало изчезва. Така че е огромна наслада и облекчение просто да бъда с нея сега. ”

Актьорът от „ Шофьор на такси “ сподели, че за него значи „ всичко “ , когато фамилията му може „ да бъде дружно “ .

От 1976 до 1988 година артистът се жени за Даян Абът и двамата са родители на две деца - Дрена на 56 година и Рафаел на 47 година

През 1995 година той посреща близнаците Арън и Джулиан с тогавашната си другарка Туки Смит.

Де Ниро беше женен и за Грейс Хайтауър, преди да се разделят през 2018 година, и двойката има наследник Елиът и щерка Хелън Грейс.

Двукратният притежател на " Оскар " беше номиниран за най-хубав артист в поддържаща роля на предстоящите награди на Академията за ролята си на мозъка на убийството Уилям Хейл в историческата престъпна драма на Мартин Скорсезе от 2023 г. „ Убийците на цветната луна “.

Robert De Niro is opening up about being a dad of seven.
— ABC News (@ABC)
В отговор на номинацията за " Оскар " Де Ниро сподели, че „ не мисли за победа, само че просто да бъдеш номиниран е „ ужасно “ .

Той сподели, че „ би било хубаво “ , в случай че колежката му Лили Гладстон завоюва премията за най-хубава актриса в основна роля.  „ Чувствам, че Лили има доста големи шансове да го завоюва “ , сподели той и добави: „ Надявам се, че това ще се случи. “

В изявлението си Де Ниро сподели, че му харесва да работи, добавяйки: „ Готов съм да взема всичко, което животът ми дава “ .
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР